Executive soft skills training EVE

Executive Visual Experiences: Find Your Flow

'Ik raad Melanie's training zeker aan voor iedereen die zoekt naar inspiratie met een frisse blik' ~ Nathalie Pagie, thriller auteur

Beter teamwork en creatief denken

EVE - Executive Visual Experiences zorgt voor een bijzondere en unieke persoonlijke ontwikkeling. Creëer succes door details te kunnen zien, de kleine dingen die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Laat de mens achter de entrepreneur, topmanager en CEO groeien door mijn soft skills training EVE waarbij de nadruk ligt op zintuiglijk waarnemen.

Het visueel onderzoeksproces helpt bij het oplossen van individuele vraagstukken als
omgaan met

 • macht
 • kritiek
 • eenzaamheid

Creatief leiderschap

De topmanager of CEO is visionair ingesteld met oog voor detail.

Verscherp je geloofwaardigheid, probleemoplossend vermogen en effectieve communicatie door vrij, nieuwsgierig en eigenwijs naar de wereld en jezelf te kijken.

De praktische workshops passen perfect bij een gezonde lifestyle, verminderen stress in je lijf en geven rust in je hoofd.

Wat levert een EVE traject jou op?

 • Nieuwe inzichten
 • Optimale communicatie
 • Betere gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk

Motiveren en blijven ontwikkelen

Recent onderzoek van IBM liet zien dat het merendeel van de grote CEO’s creatief oplossingen kunnen bedenken als een van de belangrijkste eigenschappen ziet.

In tegenstelling tot gangbare executive coaching gericht op scherp blijven en doorpakken, daagt EVE je uit tot bewust vertragen om persoonlijke groei te realiseren.

Motiveren is een complexe vaardigheid. Kun jij met mensen samenwerken en ervoor zorgen dat de communicatie door het hele bedrijf goed is?

'Ik wist niet dat ik zo goed creatief kon denken.'

Als leider is het belangrijk in verbinding te staan met hoofd, hart en zintuigen.

Ervaar hoe creatief denken bijdraagt aan de effectiviteit van goed leiderschap, bedrijfsvisie, missie en doelstellingen.

Benader het probleem op een andere manier, krijg nieuwe inzichten door probleemverliefd te kijken naar wat je onbewust bezighoudt.

Executive Coaching

Kom gemakkelijk en doeltreffend in flow.

 1. #Eyespiration fotowandeling. Wandelcoaching in stad of natuur waarbij je foto's maakt met smartphone of camera: € 197
 2. Fotowandeling + een foto-(praat)sessie. Na de fotowandeling en koffie/theepauze bespreken we de door jou meegebrachte foto's: € 447
 3. Inspiratiedag. Fotowandeling en twee foto-(praat)sessies waarbij we door jou meegebrachte foto's bespreken, inclusief koffiepauze en lunch: € 547
Executive Visual Experiences Breda

'Een inspiratiesessie geeft energie. Ook kreeg ik meer inzicht in de zaak'

Soft Skills Training

Reflecteer op nieuwe en bestaande foto's. Maak foto's met je mobiel. Vind inspiratie. Blijf in beweging met een Flow Mindset.

Bedenk wat voor veranderingen het bedrijf aan kan, krijg helder of je team wordt onderschat en hoe eventuele weerstand op te lossen. Kijk met een andere bril naar de zaak, je team en jezelf.

Omarm niet-weten en niet-doen, tackel valse verwachtingen en zet deze met soft skills om in bruikbare verbeelding.

Een creatief leider is een dromer, leidt kwetsbaarder en mensgerichter.

CEO, topmanager en entrepreneur

De complete Executive Visual Experience is een reeks van 10 praktische foto-(praat)sessies waarbij ook filosofie, fotografie, kunstbeschouwing, NLP en Design Thinking aan bod komen.

Wat is de Meest Belangrijke Foto op jouw mobiel? Ook kijken we naar foto's als metafoor, maak je een 'Photo Poem', kies je 'Jouw Fotoalbum'.

Ervaar jouw Flow Mindset tijdens

 • een photo walk in stad of natuur
 • het bespreken van door jou gemaakte beelden, alsook familiefoto's en foto's van belangrijke (zaken)relaties
 • de analyse van persoonlijke en zakelijke foto's zoals je profielfoto

Door zintuiglijke ervaring bewuster te beleven ga je jouw missie, je flow en nooit opdrogende inspiratiebronnen ontdekken.

Video: tijdens een congres even stilstaan bij Eyespiration in de gang van het hotel.

'Losjes en luchtig nam je ons mee in de flow van de dag' ~ deelnemer Inspiratiedag aan zee

Burn-out herstel door fotowandelen aan zee

Vind je het moeilijk om te focussen? Voel je je gestrest, en rusteloos? Eyespiration is een creatieve training met even tijd voor jezelf, perfect ter preventie van een burn-out.

Ook helpt dit toegankelijke en praktische traject je sneller herstellen van een burn-out. Reduceer stress al vanaf de eerste afspraak. Voel de energieboost en krijg antwoord op de vraag 'Wat neem je waar?'.

Zintuiglijk beleving zorgt voor een betere verbinding met jezelf en je omgeving. Krijg persoonlijke inzichten door samen met mij probleemverliefd te kijken naar wat je onbewust bezighoudt.

Presteer na het volgen van mijn soft skills training op het maximale van je kunnen zonder angst of eenzaamheid te ervaren.

Creativiteit is een natuurlijke staat van zijn. Waar we mee geboren zijn. Een bron van levensenergie, zingeving en plezier.