EVE Inspiratiedag

Eyespiration inspiratiedag Scheveningen

Ontspan in de buitenlucht, ervaar ruimte en vrijheid en krijg nieuwe inzichten tijdens mijn exclusieve EVE Inspiratiedag.

Rust in je hoofd

De praktische workshops van EVE Executive Visual Experiences laten je vrij, nieuwsgierig en eigenwijs naar de wereld en jezelf kijken.

De dag bestaat uit drie toegankelijke foto-inspiratiesessies. Start met de Eyespiration photo walk waarbij je foto's neemt met je smartphone. Daarnaast bespreken we jouw meest belangrijke foto's, die je niet per se zelf gemaakt hoeft te hebben.

Executive Visual Experiences Inspiratiedag

Inhoud Inspiratiedag

Keuze uit:

🔷Training 1,5 uur
Begin met de wereldwijd toegepaste Eyespiration Photo Walk. Deze workshop kan gevolgd worden met smartphone, fotografiekennis is niet vereist. Prijs: € 199.

🔷Training 3,5 uur
Een Eyespiration Photo Walk + bespreking nieuwe en eerder gemaakte foto's tijdens een foto-inspiratiesessie. Deze workshop is met een familiefoto, profielfoto of andere belangrijke foto. Prijs: € 475.

🔷Training 6 uur
Een Eyespiration Photo Walk met twee foto-inspiratiesessies + lunch. Met een derde visuele training naar keuze is de EVE Inspiratiedag compleet. Prijs: € 950.

Een EVE Inspiratiedag is mogelijk in heel Nederland. Gevestigd in Den Haag, ontvang ik je graag in mijn authentieke vissershuisje in Scheveningen-dorp.

Boek jouw dag:

EVE Inspiratiedag III, Scheveningen
Inspiratiedag

€950

Training (drie workshops) + lunch
incl. Eyespiration Photo Walk


eigen datum

Volg de masterclass

Me-time: verblijf in luxe hotel

Boek naast de EVE Inspiratiedag optioneel een diner, een luxe hotelovernachting + ontbijt tegen meerprijs.

Inspiratiereis Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Slaap bijvoorbeeld in het nieuwe, iconische Marina Beach Inntel Hotels Den Haag.

Blijf jij om naar de zonsondergang te kijken? Optioneel doen we een 'Blauwe Uur Photo Walk' na het bekende fotografische 'Gouden Uur'. Laat je inspireren!

EVE Inspiratiereis Gouden Uur en Blauwe Uur

Inspiratie geeft energie

Me-time: durf jij bewust te vertragen? Voel rust in je hoofd, flow en energie in je lijf.

De EVE Inspiratiedag is de perfecte oplossing voor het vinden van jouw antwoorden op individuele vraagstukken en bij het ervaren van

  • innerlijke onrust
  • een gebrek aan vrijheid
  • het gevoel hebben vast te lopen

Ervaar blijvend inspiratie vanaf het eerste uur van deze toegankelijke soft skills training.

'Mijn inspiratiereis met Melanie naar Kauai (Hawaï) was er een om nooit te vergeten. Door haar heb ik dit paradijselijke eiland met andere ogen kunnen bekijken en zag ik meer dan ‘gewoon’ zon, zee, strand.

Omdat Melanie zelf ook schrijft, is ze bovendien de ideale sparringpartner en meedenker voor mij als thrillerschrijver. Ik raad een reis met Eyespiration zeker aan voor iedereen die zoekt naar inspiratie met een frisse blik. Mahalo, Mel!'

Nathalie Pagie, thriller auteur

Boeken

EVE Inspiratiedag III, Scheveningen
Inspiratiedag

€950

Training (drie workshops) + lunch
incl. Eyespiration Photo Walk


eigen datum

Voel minder stress

EVE werkt met meerdere thema's zoals Waarneming, Onderzoek en Doelstelling. Vind op luchtige wijze antwoord op vragen als: Wat zie ik? Wat wil ik? Hoe bereik ik dit?

Met een eerlijke, frisse blik onderzoek je op een creatieve en praktische manier de basis die betekenis aan jouw leven geeft.

Flow Mindset

In een doorlopend, vernieuwend en onaf proces vind je jouw inspiratie, je flow, en het lef om toeval toe te laten.

Flow is de wetenschappelijke benaming voor onze optimale staat van functioneren, waarbij je je het beste voelt en presteert.

Stimuleer jouw Flow Mindset, zet je brein en lijf creatief 'aan'.

Wat neem jij waar? Vallen de dansende lichtjes je op, of loop je eraan voorbij?

Inspiratiesessie op maat

Een dag, weekend of week vol creatieve inspiratie is ook mogelijk als groep met 2-6 deelnemers, op locaties door heel Nederland en daarbuiten.

Foto's maak je met je smartphone, een camera of fotografiekennis is niet vereist.

Ook breng je enkele foto's als afdruk (print) mee. Afhankelijk van je persoonlijke onderzoeksdoelstelling hoef je deze niet zelf gemaakt te hebben.

Eyespiration foto workshop aan zee

Soft Skills Bestseller

Meest gekozen: de training waarbij je in verbinding staat met de zee, de wind, je zintuigen en jezelf. Uitwaaien, een ommetje in het zonnetje, nieuwe inzichten opdoen: vind inspiratie door focus.

Naast Scheveningen/Den Haag op vele andere (natuur)locaties mogelijk.

Informatie aanvragen

Meer informatie/offerte: