Inspiratiesessie

Eyespiration inspiratiedag Scheveningen

Rust in je hoofd

Een praktische workshop van EVE Executive Visual Experiences laat je vrij, nieuwsgierig en eigenwijs naar de wereld en jezelf kijken.

Start met de Eyespiration photo walk waarbij je foto's neemt met je smartphone tijdens een leuke wandeling door stad, dorp of natuur.

Halve/hele dag: in een tweede en derde inspiratiesessie bespreken we de voor jou meest belangrijke foto's, die je niet per se zelf gemaakt hoeft te hebben.

Executive Visual Experiences Inspiratiedag

Soft Skills Training

EVE Executive Visual Experiences is specialist in creatieve fotowandelingen en workshops zintuiglijk waarnemen.

🔷Workshop 1,5 uur
Eyespiration Photo Walk; zie wat je wilt kunnen zien. Fun smartphone workshop outdoors, ook buiten NL een bestseller. Duur: 1,5 uur.

🔷Workshop halve dag
Eyespiration Photo Walk + inspiratiesessie waarbij we nieuwe en eerder gemaakte foto's zoals een familiefoto, profielfoto of andere bespreken. Kom erachter wat je wel weet maar voorheen niet kon benoemen. Duur: 3,5 uur.

🔷Workshop hele dag
Eyespiration Photo Walk + twee inspiratiesessies. Inspiratiedag met veel ruimte voor me-time, waarbij we o.a. de betekenis van door jou gekozen foto's onderzoeken. Duur: 6 uur.

Een EVE Inspiratiesessie is mogelijk in heel Nederland.

Me-time: verblijf in luxe hotel

Boek naast de EVE Inspiratiedag optioneel een diner, een luxe hotelovernachting + ontbijt tegen meerprijs.

Inspiratiereis Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Slaap bijvoorbeeld in het nieuwe, iconische Marina Beach Inntel Hotels Den Haag.

Blijf jij om naar de zonsondergang te kijken? Optioneel doen we een 'Blauwe Uur Photo Walk' na het bekende fotografische 'Gouden Uur'. Laat je inspireren!

EVE Inspiratiereis Gouden Uur en Blauwe Uur

Inspiratie geeft energie

Me-time: durf jij bewust te vertragen? Voel rust in je hoofd, flow en energie in je lijf.

De EVE Inspiratiedag is de perfecte oplossing voor het vinden van jouw antwoorden op individuele vraagstukken en bij het ervaren van

  • innerlijke onrust
  • een gebrek aan vrijheid
  • het gevoel hebben vast te lopen

Ervaar blijvend inspiratie vanaf het eerste uur van deze toegankelijke soft skills training.

'Mijn inspiratiereis met Melanie naar Kauai (Hawaï) was er een om nooit te vergeten. Door haar heb ik dit paradijselijke eiland met andere ogen kunnen bekijken en zag ik meer dan ‘gewoon’ zon, zee, strand.

Omdat Melanie zelf ook schrijft, is ze bovendien de ideale sparringpartner en meedenker voor mij als thrillerschrijver. Ik raad een reis met Eyespiration zeker aan voor iedereen die zoekt naar inspiratie met een frisse blik. Mahalo, Mel!'

Nathalie Pagie, thriller auteur

Boeken

<

Voel minder stress

EVE werkt met meerdere thema's zoals Waarneming, Onderzoek en Doelstelling. Vind op luchtige wijze antwoord op vragen als: Wat zie ik? Wat wil ik? Hoe bereik ik dit?

Met een eerlijke, frisse blik onderzoek je op een creatieve en praktische manier de basis die betekenis aan jouw leven geeft.

Flow Mindset

In een doorlopend, vernieuwend en onaf proces vind je jouw inspiratie, je flow, en het lef om toeval toe te laten.

Flow is de wetenschappelijke benaming voor onze optimale staat van functioneren, waarbij je je het beste voelt en presteert.

Stimuleer jouw Flow Mindset, zet je brein en lijf creatief 'aan'.

Wat neem jij waar? Vallen de dansende lichtjes je op, of loop je eraan voorbij?

Inspiratiesessie op maat

Een dag, weekend of week vol creatieve inspiratie is ook mogelijk als groep met 2-6 deelnemers, op locaties door heel Nederland en daarbuiten.

Foto's maak je met je smartphone, een camera of fotografiekennis is niet vereist.

Ook breng je enkele foto's als afdruk (print) mee. Afhankelijk van je persoonlijke onderzoeksdoelstelling hoef je deze niet zelf gemaakt te hebben.

Eyespiration foto workshop aan zee

Soft Skills Bestseller

Meest gekozen: de training waarbij je in verbinding staat met de zee, de wind, je zintuigen en jezelf. Uitwaaien, een ommetje in het zonnetje, nieuwe inzichten opdoen: vind inspiratie door focus.

Naast Scheveningen/Den Haag op vele andere (natuur)locaties mogelijk.

Informatie aanvragen

Meer informatie/offerte: