Million Dollar Island

Million Dollar Island - Melanie Rijkers

Met 99 anderen gedropt worden op een onbewoond eiland ... is dat zen of stress?

Op een onbewoond eiland

Voor het programma Million Dollar Island reisde ik eind vorig jaar af naar de Filipijnen. Of een idyllisch tropisch eiland zorgt voor rust in je hoofd lees je elke week hier.

Toen de oproep voorbij kwam om naar een paradijselijk eiland te gaan en een miljoen euro te kunnen winnen voelde ik meteen: ik wil mee!

Million Dollar Island deelnemer Melanie E. Rijkers

Volg mijn avonturen op sociale media zoals mijn Instagram en Facebook. Ook houd ik wekelijks een informatieve blog bij met alle achtergrondverhalen.

Eilandleven

Even wennen: helaas mochten mijn eigen camera en heel veel andere spullen niet mee. Wat een ervaring, compleet off the grid, zonder luxe en andere zaken. Ik heb je zoveel te vertellen!

Boek jouw inspirerende ontmoeting aan zee. Mag ik je uitnodigen voor een leuke fotowandeling? Ik praat je bij over wat het 'eilandgevoel' inhoudt en wat het (over)leven op een onbewoond eiland met je doet.

Bali retreat, Eyespiration fotoreis Melanie Rijkers

'Once in a lifetime ervaring'

Gedurende de weken van de uitzending schrijf ik vanaf 6 maart 2022 wekelijks een verhaal met meer ins en outs per aflevering. Veel details blijven onbelicht, sommige mensen komen amper in beeld.

Ook zijn er verhaallijnen die niet uitgediept (kunnen) worden in de uitzending vanwege de hoeveelheid beeld. Met 99 anderen gedropt worden op een onbewoond eiland ... is dat zen of stress?

Million Dollar Blog

Million Dollar Island op tv

Million Dollar Island is elke zondag te zien op SBS6 om 21:30 uur. Vanaf één uur na uitzending is Million Dollar More te zien via Amazone Prime Video.

Million Dollar Island arena

Informatie

E-mail: info@mery.nl
Telefoon/Whatsapp: 0650578414.
Op de pagina Melanie meer over mij.